Datum

28 april 2018 11:00

Accommodatie

Onbekend

Tegen een op papier makkelijke tegenstander.... 's Heer-Arendskerke JO19-2.. met drie C!! -spelers in de gelederen; Lars, Jesse-Lee en Robin completeerden onze uitgedunde selectie. Met een frisse, straffe tegenwind precies over het veld gingen we van start;  Na 1 min en 33 seconden: 1-0 na een mooi boogje van Gijs. Het leek een easy win te gaan worden vandaag. Maar na 9 minuten stond het 1-2 voor de gasten...... SLIK....
Na een omzetting in de organisatie stonden we iets beter en bracht het meer rust achterin. In de 15e min dan de gelijkmaker door Gijs uit een makkelijke penalty, in tweede instantie ging hij erin: 2-2. We konden weer opnieuw beginnen.. In de 24 e min maakte Davie met een subtiel schot de 3-2 en maakte Gijs kort voor de rust de 4-2.
Af en toe zag ik weer de mooie combinaties in de opbouw en de mooie passes op het middenveld (o.a. Tycho, Davie, Twan, Lars lieten zien dat we dat echt wel beheersen).
De gelegenheidsdefensie (Xander, Bart, Mike en Charaf)  hield de deur dicht in de 2e helft, en gelukkig was er altijd nog Ken om hun snelle counters te pareren. Hij kreeg het drukker vandaag dan voorzien.
In de 2 e helft zorgde Lars in de 63e min.  voor zijn eerste doelpunt bij de A1 na een spervuur van pogingen trof hij wel doel: 5-2. Vijf minuten later maakte Gijs zijn vierde en het slotakkoord was van Twan die 10 min voor tijd zijn goaltje meepikte : 7-2 Toch nog een riante overwinning vandaag we nemen de eerste plaats weer. Komende zaterdag tegen het onderaanstaande RCS JO19-2 en daarna volgen 2 zeer belangrijke duels: midweeks uit tegen Zeelandia JO19-4 en daarna zaterdags thuis tegen SJO FC de Westhoek JO19-2.
Koos bedankt weer voor het fluiten. De 3 jongens van JO15 ook bedankt voor jullie beschikbaarheid en inzet!