13 april 2019 12:30

Accommodatie

Onbekend

Op een winderige, frisse zaterdagmiddag thuis tegen SC Gastel. Kijken of we de zeperd  van vorige week weer wat konden wegpoetsen.
De start was goed, fris aanvallend veldspel, hetgeen na 3 minuten al resulteerde in de 1-0 door Memmo. Het middenveld draaide vandaag best wel goed. Helaas na 9 minuten de gelijkmaker. We waren de bovenliggende partij en na 13 min. beloonden wij  -via Lars-  ons met een nieuwe voorsprong. Laatste 2 minuten voor de rust met een man meer, na een gele kaart van hen. 2-1 was de ruststand. Vorige week stonden we ook tijdens de rust voor, dat mocht niet weer geberuren.
In de 56e min moesten we toch weer de gelijkmaker toestaan: 2-2. Gelukkig scoorden we meteen na de aftrap wederom via Lars en weer stonden we voor: 3-2.  De laatste 30 minuten werd er niet meer gescoord, hoewel er wel mogelijkheden zijn geweest voor beide teams.
Gelukkig werden de 3 punten nu wel behouden.
Er werd met vlagen goed gevoetbald en gecombineerd, er was ook veel meer inzet en wil om voor elkaar te strijden dan vorige week in de 2 e helft.

Desondanks wil ik middels dit verslag toch ook een kanttekening plaatsen: nog steeds moeten we met zijn allen werken aan respect voor elkaar en de omgeving. In het heetst van de strijd laaien emoties soms hoog op, maar ze kunnen m.i.  niet altijd als excuus worden gebruikt.
Scheidsrechter bedankt voor het goed leiden van de wedstrijd.