Datum

11 november 2017 12:30

Accommodatie

Onbekend

Na een weekje rust mochten we weer in de wei, nu tegen MOC 17 JO19-4, een team dat een na laatste staat in de poule. De partij begon onder leiding van Bart Meeuwsen erg tammetjes, vol met fouten, toch wist Bart in de 5e minuut al het doel te vinden nadat de verdediging van MOC helemaal werd zoekgespeeld 1-0. Daarna volgden minutenlang matig tot slecht voetbal van beide kanten. In de 30e minuut  een goal van Gijs: 2-0. De 3-0 in de 37e minuut mocht er wel wezen een prachtige aanval werd goed afgerond door Davie.
De 2 e helft dan werd er beter gevoetbald, vooral de centrale middenvelders deden het goed, Davie en Tycho waren op dreef. Er kwamen heel veel kansen, heel veel, met  het vizier op scherp hadden er zeker dubbele cijfers ingezeten, het bleef beperkt tot 4 doelpunten van Bart (60e, 62e,73e en 79e minuut). De wedstrijd werd op het eind wat onvriendelijker, veel geroep, veel gedoe op het veld en ook vanuit de dugout van de tegenstanders die het niet altijd met de beslissingen van de scheidsrechter eens waren. Na weer veel irritaties volgde er zelfs een opstootje, het zag er erger uit dan het was; het was ook volstrekt onnodig en onzinnig met een stand van 7-0... Waar hebben we het over, kom op zeg!
We moeten deze pot maar snel vergeten, zeker de laatste 10 minuten.
Wij zijn weer 3 punten rijker en ongeslagen in de competitie: 4 x winst, 1 x gelijk en met mooie doelcijfers: 28 voor, 3 tegen.