14 april 2018 9:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag in Oosterland tegen Duiveland JO13. We vertrokken al om 8.15, vroeg voor ons..
Duiveland had 2x gewonnen en nog maar 1x gewonnen, terwijl wij helaas de omgekeerde cijfers hadden. We begonnen met een lekker zonnetje aan de sportieve wedstrijd. De eerste helft kan kort worden samengevat: niet goed, ballen over 3 meter kwamen 5 meter verder, weinig kansen voor ons en 2 gevaarlijke kansen voor Duiveland, 1x schoot tegenstander naast, 1x goede redding van onze keeper. In de rust hebben we besproken dat dit echt niet kon en dat we veel beter moesten om te winnen. Verliezen was echt niet nodig tegen deze tegenstander.  Na rust een beter Rillandia!  We werkten hard en kregen heeeeeel veel kansen. Gelukkig maakten we via een mooi afstandschot toch de 0-1. We bleven kansen krijgen en Duiveland kwam bijna niet meer op onze helft. De laatste tien minuten begon Duiveland nog wat aan te dringen, maar kansen kregen ze niet meer, ofwel een zeer verdiende overwinning.  Goed gewerkt in de tweede helft, zo hoort het prima! Een extra compliment voor Quwenneffer; ze moest op 2 plaatsen voetballen (linksbacke en rechtsback) waar ze normaal nooit staat, maar deed dit beide keren fantastisch, geweldig meid!