ST Kruiningen - Rillandia JO-13

10 september 2020 9:00

Samenwerking met V.V. Kruiningen!

Sinds deze zomer hebben wij een samenwerking met V.V. Kruiningen voor de JO-13. Daar zijn we erg blij mee! Het voorbereidingstraject is erg goed en constructief verlopen. Dank aan de ouders en de betrokken leiding van beide clubs hiervoor. Inmiddels hebben de spelers al een aantal trainingen in Kruiningen en Rilland achter de rug en de 1e wedstrijd zit in de benen. Om elkaar beter te leren kennen zijn bij beide verenigingen lunches aangeboden.  Afgelopen zaterdag aten de spelers na de training gezellig in Rilland.  De sfeer zat er al goed in en de spelers, begeleiding en ouders zien het helemaal zitten. Namens Rillandia verzorgen Nick Vermerris en Sander van Gilst de training en Ronald Oome is leider.

Wij wensen ST Kruiningen/Rillandia JO-13 een mooi en sportief seizoen toe!

Bestuur en jeugdbestuur

V.V. Rillandia

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!