Nieuws -

Nieuws

Ook Rillandia 2 als team op de foto

12 november 15:00  Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Krabbendijke 3 is er een teamfoto gemaakt van het 2e.


De extra lange 3e helft zaterdag 25 november.

29 oktober 14:00  25 november De Extra Lange 3e Helft!


Opbrengst Rabo Club Support!

7 oktober 17:00  Ook dit jaar is er weer een fantastisch veel gestemd op VV Rillandia. Rabobank stelt daardoor een bedrag van maar liefst 808,59 euro beschikbaar voor het updaten van onze kleedlokalen. Afgelopen zomer is dit grotendeels afgerond. Aankomende weken zal dit afgemaakt worden. Wij danken iedereen hartelijk voor het stemmen!


Grote clubactie!

26 september 20:15  Ook dit jaar doen we weer mee met "De Grote Clubactie". We hopen weer een mooi bedrag binnen te halen voor een leuk uitje met de hele jeugdafdeling. De boekjes zijn al in omloop. De verkoop is begonnen! Misschien zijn ze al langsgeweest. Zo niet, zorg er voor dat je een lootje in handen krijgt Zorg er voor dat uw naam, e-mailadres en Iban nummer duidelijk is ingevuld op de loten. Voor de beste lotenverkopers per team verzorgen wij een prijs! Veel succes!


Selectie Rillandia 1 op de foto

18 september 20:30  Rillandia 1 is op de foto gegaan met de teamsponsors Spar de Neve, Berting BV en Auto Hoebeke. Sponsors bedankt voor jullie belangrijke bijdrage!


Voor Rillandia en Mike Brevoord was periodetitel nog een onverwacht toetje

6 september 18:00  Toen hij op zijn vijftiende van het midden van Nederland verhuisde naar Zeeland, streek het gezin Brevoord neer in Rilland. Mike Brevoord (31) ging voetballen bij de lokale voetbalclub en is er sindsdien nooit meer vertrokken. Met een vierde plek én een periodetitel kon men bij de vierdeklasser terugkijken op een prima seizoen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!