Ons Sportpark -

Ons Sportpark


U kunt ons hier vinden:

Sportpark Rillandia
Bathseweg 54
4411 RK Rilland

Komt u vanuit Zeeland (richting Goes / Vlissingen) dan volgt u de A58 tot afslag Rilland. Bovenaan het viaduct gaat u rechtsaf en neemt de eerste afslag op de rotonde rechts. U volgt de weg tot in het dorp en gaat bij Kruising (bij de kerk en boederij) links af. U volgt deze weg het dorp uit tot u aan de rechterkant het sportpark met voetbalvelden en tennisbanen ziet. Parkeren kan op het parkeerterrein voor het Tennis terrein.

Komt u vanuit Brabant dan komt u over de A58 Zeeland in gereden. U neemt de afslag Rilland. Boven op het viaduct gaat u links af en rechtdoor op de rotonde.  volgt de weg tot in het dorp en gaat bij Kruising (bij de kerk en boederij) links af. U volgt deze weg het dorp uit tot u aan de rechterkant het sportpark met voetbalvelden en tennisbanen ziet. Parkeren kan op het parkeerterrein voor het Tennis terrein.

Vanuit Tholen neemt u op de oude rijksweg de afslag naar Rilland, rechts het viaduct op. Vanaf hier is de route gelijk aan bovenstaande beschrijving vanuit Brabant.

Telefoonnummer (kantine) 0113-551819
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!