Nieuws

'Onze' Wessel rent tegen kanker! Support him!

Gisteren, 7 mei 11:00  Wessel loopt op 17 oktober de halve marathon van Amsterdam voor het goede doel. Door hem te sponsoren helpen wij het KWF bij de bestrijding van kanker. De club draagt haar steentje bij. Doen jullie dat ook? De PZC heeft een mooi artikel gepubliceerd. Daarin vind je ook de link om te doneren.meer »


Nogmaals Online Rad van Avontuur op 3 april!

8 maart 16:15  Beste Rillandianen, De loterij van 27 februari was met 200 deelnemers en een opbrengst van ruim € 1.800,- een enorm succes. Wij willen alle deelnemers en sponsors hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Mede door het grote aantal leuke reacties hebben wij besloten om het rad op zaterdag 3 april (paasweekend) nogmaals flink te laten draaien. Doen jullie ook nu weer mee? meer »


Online Rad van Avontuur V.V. Rillandia!

8 februari 16:15  Meld je aan en doe mee!meer »


Edwin en Bas gaan samen door als technisch duo!

22 januari 9:45  Edwin en Bas staan ook volgend seizoen aan het roer bij ons eerste. Wij zijn als bestuur erg blij dat wij de samenwerking met hen hebben verlengd. Wij hopen dat zij nu eens lekker een volledig seizoen kunnen draaien.


Vrijwilligers bedankt!!

21 december 10:00  Videoboodschap van Frank de Boermeer »


Jeugdclinic 2020 groot succes!

15 december 17:45  Op zaterdag 12 december hebben 34 enthousiaste jeugdleden, t/m JO13, deelgenomen aan een zeer geslaagde voetbalclinic georganiseerd door Edwin i/d Weij en Bas Heppe. De begeleiding was in handen van spelers uit de 1e selectie. Tijdens de 2 uur durende training waren de jeugdleden heel fanatiek en zeer gedreven ,vooral bij de wedstrijd-elementen! Zien we enkele oefeningen weer terug tijdens de reguliere traingingen? Dit is een mooie afsluiting van een bijzonder seizoen. Hierbij wensen wij jullie fijne feestdagen en een sportief 2021. Blijf gezond en hopelijk zien we elkaar weer snel na de winterstop!


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!