Nieuws -

Nieuws

Selectie Rillandia 1 op de foto

18 september 20:30  Rillandia 1 is op de foto gegaan met de teamsponsors Spar de Neve, Berting BV en Auto Hoebeke. Sponsors bedankt voor jullie belangrijke bijdrage!


Voor Rillandia en Mike Brevoord was periodetitel nog een onverwacht toetje

6 september 18:00  Toen hij op zijn vijftiende van het midden van Nederland verhuisde naar Zeeland, streek het gezin Brevoord neer in Rilland. Mike Brevoord (31) ging voetballen bij de lokale voetbalclub en is er sindsdien nooit meer vertrokken. Met een vierde plek én een periodetitel kon men bij de vierdeklasser terugkijken op een prima seizoen.meer »


Indeling Rillandia 1 en 2 seizoen ‘23-‘24

8 juli 17:45  Rillandia 1 is voor het komend voetbalseizoen ingedeeld in de vierde klasse B. Deze bestaat verder uit: Apollo'69, De Noormannen, GPC Vlissingen, Goes, Jong Ambon, Kapelle, Kruiningen, MZVC, Nieuwdorp, Nieuwland, Veere, Waarde, Wemeldinge Ook is het duidelijk geworden wie de tegenstanders van Rillandia 2 gaan worden. Deze indeling is nog wel onder voorbehoud. Het betreft de volgende teams: Kapelle 3, Kloetinge 6, Yerseke 4, Kruiningen 3, Krabbendijke 3, SSV’65 3, Waarde 2, Hansweertse Boys 1, Apollo’69 5, HKW’21 3, Heer Arendskerke 6Rillandia pakt verdiende periodetitel!!

13 mei 20:00  Rillandia-MZVC 1-0: Het kostte veel bloed, zweet en tranen bij de thuisploeg, want het was een moeizame wedstrijd. Rillandia speelde niet denderend en MZVC was vooral gevaarlijk bij dode spelsituaties. Vijf minuten in de tweede helft maakte Mike Brevoord de enige treffer van de wedstrijd. En die treffer bleek na afloop genoeg voor het binnenhalen van de tweede periode. ,,We hadden dit vooraf totaal niet verwacht, maar we hebben een hele goede tweede seizoenshelft gespeeld. Daarnaast sluiten we het seizoen thuis ongeslagen af, een hele topprestatie’’, zo concludeerde een meer dan tevreden Edwin in de Weij na afloop.Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!