Wedstrijdverslagen -

Wedstrijdverslagen

Rillandia-HKW’21 2-1: De thuisploeg kwam na een goede aanval al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Thomas Weening. Rillandia had voor de pauze niet de rust in het spel en HKW’21 voerde de druk op. Via een rake vrije trap van Bas de Koster kwamen de bezoekers op gelijke hoogte. In de tweede helft had Rillandia meer controle over de wedstrijd en werd de ploeg scherper. Er werden meer kansen gecreëerd en de drie punten bleven zoals wel vaker dit seizoen in Rilland. Good old Arjan Koopmans gaf de steekpass en Robin van Bavel maakte het winnende doelpunt.
(Bron: PZC Sport, dd 4 maart 2023)

Rillandia-Waarde 3-0: Een compact verdedigend Waarde liet Rillandia de bal hebben in de eerste helft. Ondanks dat er weinig kansen waren werd er wel gescoord door Rillandia. Robin van Bavel verzilverde een strafschop. In het tweede bedrijf kroop Waarde uit zijn schulp en ging Rillandia beter voetballen. Van Bavel maakte er 2-0 van en Wessel in de Weij schoot de 3-0 nog tegen de touwen.
(Bron: PZC Sport, dd 18 maart 2023)

Wemeldinge-Rillandia 2-4: Wemeldinge stond goed en was vooral in de eerste helft sterk aan de bal. Rillandia speelde een matige wedstrijd en leek een kansloze tweede helft tegemoet te gaan. Door twee doelpunten van Barrie Vleugel stond de thuisploeg met 2-0 voor maar op slag van rust kopte Jaimy Lobbezoo de aansluitingstreffer raak. Met meer druk naar voren speelde Rillandia een betere tweede helft en had was het geluk aan de zijde van bezoekers. Wessel in de Weij en Robin van Bavel zorgden voor de 2-2 en 2-3 en de inmiddels 45-jarige Arjan Koopmans pikte als invaller ook nog zijn doelpuntje mee.
(Bron: PZC Sport, dd 25 maart 2023)

Geen wedstrijdverslagen gevonden
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!