v.v. Rillandia JO19-1 - Zeelandia Middelburg JO19-5 4 - 3 ( 1- 2)

Datum

24 maart 2018 12:30

Accommodatie

Onbekend

Na de zeperd van vorige week (verlies in de laatste minuut) moesten we vandaag van de hatelijke nul afkomen.

We begonnen goed en de eerste aanval over rechts met een mooie voorzet van Twan op Gijs betekende de 1-0. Hierna zakten we ver terug. Uit een vrije trap die werd doorgekopt kwamen zij zelfs op 1-1 en even later uit een penalty kwamen zij op 1-2. Wat volgde was een hoop gezeur op mekaar en daar gingen we zeker niet beter van voetballen.

In de rust besproken dat we niet zoveel moesten zeiken en de voeten moesten laten spreken. Gelijk in de 1e minuut na de rust kwamen we door Mike op 2-2. We gingen ook beter voetballen, Lars gooide de schroom van zich af en ging in de 2e helft veel beter mee voetballen (meer lef tonen Lars!!) en we kregen via Davie nog een grote kans maar hij miste helaas. Bij een ingooi stonden we even niet goed op te letten en nam Middelburg weer een voorsprong 2-3. De teamspirit was in de 2e helft veel beter en door 2 goals van Gijs (2x voorzet Bart) hebben we toch nog de wedstrijd gewonnen. Pechvogel van vandaag was Memolie, met een schot op de lat en een schot op de paal die een beter lot verdiend had.  Amar bedankt voor het fluiten en Erwin bedankt voor het vlaggen.