14 oktober 2017 13:30

Accommodatie

Onbekend

Om 13.30 voetballen en dan ook nog op kunstgras. het was even wennen voor onze jongens en meiden van de JO-13-1.
Vooraf nog zo gezegd dat we fel moesten beginnen, maar we begonnen ongelooflijk slap. We liepen op verkeerde posities, luisterden slecht en we stonden allemaal op 10 meter van onze tegenstander. Gevolg: een kansenregen voor Welberg en een 3-0ruststand..
Nieuw was het feit dat we een gele kaart kregen. Ridwaahn maakte een lichte overtreding en tot ieders verrassing kreeg hij hiervoor een gele kaart. Niemand wist precies wat dit inhield bij de jeugd want dit gebeurd gelukkig nooit.
Erg jammer was dat iedere twijfelbal naar de tegenstander ging.
In de rust met zijn allen afgesproken dat we nu wel fel zouden beginnen en dat deden we dan ook. Binnen een paar minuten een mooi schot van Milan wat de 3-1 betekende. We bleven aanvallen en Welberg kwam er even niet aan te pas.
Toets brak kort hierop door aan de rechterkant en werd voor iedereen duidelijk in zijn rug geduwd in het strafschopgebied, penalty.
Nee dus, want de scheidsrechter wuifde van onze eigen helft de penalty weg. Iedereen boos en nu werd wel erg duidelijk dat we geen medewerking zouden krijgen van de scheidsrechter mocht het spannend worden.
Deze tegenslag en onrecht hield ons teveel bezig en haalde ons uit het spel, ook omdat dat werkelijk iedere twijfelbal naar Welberg ging en ieder duwtje door ons bestraft werd met een vrije trap tegen, jammer jammer. Welberg scoorde nog 2x.
Seldon zorgde voor 5-2 wat de nederlaag iets draaglijker maakte.
Jongens en meiden, een wedstrijd begint als de scheidsrechter fluit voor het beginsignaal en niet pas als we met 3-0 achterstaan...
Volgende keer gewoon beginnen zoals we de tweede helft speelden, dan is het als team ook veel leuker!!