Datum

2 december 2017 11:45

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de wedstrijd om 11.45 tegen Meto JO-13/2. Het was een koude dag en met een 12 man/vrouw sterke selectie vertrokken we naar Hoogerheide. Na een lekkere warming up zonder ballen begonnen we aan de wedstrijd. Al snel bleek dat het een pittige tegenstander was die tevens de duels niet schuwde. Vooral Vera had een fysiek sterkte tegenstandster en die hield zich soms meer bezig met een potje vrij worstelen dan met voetbal. Echter, wij waren de beter partij en we kwamen dan ook verdiend op 0-1. Seldon werd diep gestuurd en hij liep vervolgens prima door en rondde netjes af, 0-1. Lekkerrrrrr. Hierna gingen we door en eigenlijk kreeg Meto geen kansen. Iets voor rust zorgde Lorenzo voor de 0-2. Dit was tevens de ruststand. In de rust aangegeven dat we ons niet uit het de wedstrijd moesten laten spelen en dat we echt beter moesten gaan spelen, want we speelden, ondanks de voorsprong, verre van goed. Veel foutieve passes, slecht vrij lopen en verstoppen ipv aanbieden als iemand anders de bal heeft. De verdediging gaf gelukkig niets weg, dus we stonden wel voor! Na rust eenzelfde beeld. Wij de beter ploeg en met goede kansen die we niet afmaakten. We kwamen op 0-3 met een geweldige corner die Luc er ineens inschoot. Hierna werd er 1x slecht verdedigd en de scheidsrechter gaf een pingel, dit tot grote ontevredenheid van opa Piet, die vond dat de overtreding buiten het strafschopgebied gemaakt werd (was ook zo overigens..). de penalty werd helaas benut en hierdoor werd het nog 1-3. verder lieten we het niet komen en zodoende wonnen we wederom op kunstgras.
Volgende week spelen we de laatste wedstrijd thuis tegen Halsteren om 10.00.