Wedstrijdverslagen -

Wedstrijdverslagen

Rillandia-HKW’21 2-1: De thuisploeg kwam na een goede aanval al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Thomas Weening. Rillandia had voor de pauze niet de rust in het spel en HKW’21 voerde de druk op. Via een rake vrije trap van Bas de Koster kwamen de bezoekers op gelijke hoogte. In de tweede helft had Rillandia meer controle over de wedstrijd en werd de ploeg scherper. Er werden meer kansen gecreëerd en de drie punten bleven zoals wel vaker dit seizoen in Rilland. Good old Arjan Koopmans gaf de steekpass en Robin van Bavel maakte het winnende doelpunt. (Bron: PZC Sport, dd 4 maart 2023)

Rillandia-Waarde 3-0: Een compact verdedigend Waarde liet Rillandia de bal hebben in de eerste helft. Ondanks dat er weinig kansen waren werd er wel gescoord door Rillandia. Robin van Bavel verzilverde een strafschop. In het tweede bedrijf kroop Waarde uit zijn schulp en ging Rillandia beter voetballen. Van Bavel maakte er 2-0 van en Wessel in de Weij schoot de 3-0 nog tegen de touwen. (Bron: PZC sport, dd 18 maart 2023)

Wemeldinge-Rillandia 2-4: Wemeldinge stond goed en was vooral in de eerste helft sterk aan de bal. Rillandia speelde een matige wedstrijd en leek een kansloze tweede helft tegemoet te gaan. Door twee doelpunten van Barrie Vleugel stond de thuisploeg met 2-0 voor maar op slag van rust kopte Jaimy Lobbezoo de aansluitingstreffer raak. Met meer druk naar voren speelde Rillandia een betere tweede helft en had was het geluk aan de zijde van bezoekers. Wessel in de Weij en Robin van Bavel zorgden voor de 2-2 en 2-3 en de inmiddels 45-jarige Arjan Koopmans pikte als invaller ook nog zijn doelpuntje mee. (Bron: PZC Sport, dd 25 maart 2023)

Rillandia-Krabbendijke 1-0: De Derby was niet goed, maar wel spannend. In tegenstelling tot andere wedstrijden hanteerde Krabbendijke vooral de lange bal. Rillandia kon dat vrij eenvoudig op vangen en had zo controle over de wedstrijd. Na ongeveer tien minuten viel al het enige doelpunt. Uit een hoekschop kopte Tristan van der Mast de bal tegen de touwen. Daarna gebeurde er niet veel en pas in de laatste tien minuten werd het leuker. Krabbendijke posteerde iedereen voorin in de jacht op de gelijkmaker. Die viel niet en zo bleef Rillandia ongeslagen in eigen huis. (Bron: PZC Sport, dd 01 april 2023)

Cadzand-Rillandia 1-4: Voor de tweede week op rij mocht Rillandia richting de Zeeuws-Vlaamse kust en dit keer werd het wel een fijne middag voor de equipe van Edwin in de Weij. Cadzand probeerde om te voetballen en zag Wessel in de Weij met een kopbal de score openen voor de bezoekers. Vanaf de strafschopstip maakte in de Weij er ook 0-2 van. Rillandia kreeg opnieuw een strafschop en die werd in het doel geschoten door Szilard Szakacs. Voor rust werd het ook nog 0-4, Tristan van der Mast was attent bij een scrimmage. De bezoekers speelden de tweede helft goed en Sven van de Plasse deed nog wat terug voor de thuisploeg. (Bron: PZC Sport, dd 15 april 2023)

Rillandia - Nieuwland 3-1: Rillandia stond goed en kreeg een paar goede kansen. Vanaf de twintigste minuut werd het veldspel van Nieuwland beter en net voor het affluiten viel er een doelpunt. Wesley de Smit bediende Luuk Joosse en zorgde voor de 0-1. De thuisploeg ging op zoek naar de gelijkmaker en Nieuwland kwam aanvallend niet meer in het stuk voor. Een kwartier voor tijd werd het spel van Rillandia beloond met een benutte penalty van Robin van Bavel. Dankzij twee treffers van Mike Breevoort liep de equipe van trainer Edwin in de Weij uit naar 3-1 en is het op eigen sportpark nog steeds ongeslagen. (Bron: PZC Sport, dd 22 april 2023)

Jong Ambon - Rillandia 1-4: Een moeizaam spelend Rillandia was niet scherp en ook regelmatig niet bij de les. Toch creeerde de equipe van Edwin in de Weij veel kansen, maar het vizier stond niet altijd op scherp. Davie Vos maakte de 0-1 en twee minuten later zorgde Bart Spelier voor de 0-2. Jong Ambon werd een stuk feller en deed via Lucas de Visser wat terug. Nadat de nodige kansen er niet in gingen viel de 1-3 in de laatste minuten. Die goal werd gemaakt door Mike Bredevoort en na goed voorbereidend werk van Arjan Koopmans komen Wessel in de Weij nog voor de 1-4 eindstand zorgen. (Bron: PZC Sport, dd 29 april 2023)

Rillandia- MZVC 1-0: Het kostte veel bloed, zweet en tranen bij de thuisploeg, want het was een moeizame wedstrijd. Rillandia speelde niet denderend en MZVC was vooral gevaarlijk bij dode spelsituaties. Vijf minuten in de tweede helft maakte Mike Brevoord de enige treffer van de wedstrijd. En die treffer bleek na afloop genoeg voor het binnenhalen van de tweede periode. ,,We hadden dit vooraf totaal niet verwacht, maar we hebben een hele goede tweede seizoenshelft gespeeld. Daarnaast sluiten we het seizoen thuis ongeslagen af, een hele topprestatie’’, zo concludeerde een meer dan tevreden Edwin in de Weij na afloop.  (Bron: PZC Sport dd 13 mei 2023)

 

Geen wedstrijdverslagen gevonden
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!